ID: 3001 ArrowPanorama Mar-Punta Prima

Beskrivning

PANORAMA MAR - Lägenheter i första linjen vid stranden i Punta Prima, Torrevieja. Ett helt fantastiskt läge!

Panorama Mar är ett helt nytt komplex vid stranden och strandpromenaden i Punta Prima. Lägenheterna har en spektakulär utsikt över Medelhavet och stranden. 

Nu släpps den tredje etappen för försäljning!

Detta hus består av 10 våningar med 39 lägenheter med två eller tre sovrum och alla med en SPEKTAKULÄR UTSIKT över Medelhavet.  Lägenheterna har en ordentlig terrass i österläge och här får du ut det mesta av solen och utsikten över havet, strandpromenaden och det trevliga poolområdet. Pris från 274.000 euro 

Lägenheterna som har två eller tre sovrum samt två badrum är designade för maximal komfort och bekvämlighet och en planlösning som tillåter maximal njutning. I källarplanet finns privat parkeringsplats och förråd som självklart ingår. Allt byggs med förstklassigt material och är urformade för dig med höga krav på bekvämlighet. Lägenheter finns i alla plan, från markplan till takvåning.

På de gemensamma ytorna finns tre! pooler, varav en sk infinitypool och en jacuzzi. En av poolerna kommer att vara uppvärmd. Här finns även ordentliga grönytor, lekplats och plaskdamm för de minsta och från gården har ni direkt access till strandpromenaden. Området är låst och med videoövervakning.

På strandpromenaden finns en förstklassig restaurang. 10 minuters promenad bort ligger centra med dagligvaruhandel, ytterligare butiker, barer och restauranger. Tre kilometer in till Torrevieja centrum där ni hittar ytterligare utbud av mat, shopping och kultur. Det går alldeles utmärkt att promenera utefter vattnet in till centrum.

Här kommer ni att kunna njuta av sol och bad,

Property Location
Närmaste stadTorrevieja
DistrictPunta Prima
ProvinceAlicante
    Print  Email

Property Data

Rooms: 4
Sovrum: 3
Bathrooms: 2
Year of Construction: 2019
Heating Type: AC
Cooling System: AC
Pool: Gemensam
Energy performance certificate
 ♦ In Process

Financial Information

Prisområde:€ 274,000
Agent Details
Casas & Castles
Calle Ramon Gallud 71
03181
Torrevieja
Alicante

( +34 ) 865688535

QRCode
Scan with your smartphone and take this property with you
RSS Feed