Welcome to Casas and Castles
Welcome to Casas and Castles
Welcome to Casas and Castles

Vi bryr oss lite mer

Welcome to Casas & Castles. Specialists in resale apartments, townhouses and villas in Torrevieja and Villamartin. Casas & Castles are an established Real Estate Agent based in Torrevieja on Spain’s beautiful Costa Blanca. Whether you’re looking for a holiday property, or somewhere to live all year round, we have the property for you.

We have properties available in Torrevieja, Villamartin, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig and all the surrounding areas. We can provide advice about changing your currency at the best rates, opening bank accounts, and legal matters up to completion and beyond.

Featured properties

Most recent

Visningsresa med Casas & Castles

Att åka på en visningsresa är förmodligen det bästa sättet att hitta er drömbostad i Spanien. Väljer ni att åka på en visningsresa med oss sätter vi ihop ett personligt program för er, anpassat utifrån era önskemål och allt görs på Svenska. Vi visar er olika områden och de fastigheter ni visat intresse för samt liknande fastigheter utifrån era krav och er budget. Vi förklarar ingående hur hela processen med ett fastighetsköp i Spanien går till och vad man bör tänka på. Vi tillsammans med er jurist här i Spanien hjälper er sedan hela vägen fram.

Att investera i en fastighet i Spanien är för de flesta ett stort beslut och vi vill ge er den tid som ni tycker att ni behöver.

För att en visningsresa ska bli effektiv och bra så behöver den vara på 3-4 dagar, minst två av dem vardagar. Vi behöver planera resan tillsammans, det måste passa era möjligheter att vara lediga och hitta bra flyg och vi måste ha resurser att ta hand om er fullt ut.

När vi har en gemensam plan så bokar och betalar ni flyget och vi bokar och betalar boendet. Vi bokar då ett boende som så långt det är möjligt ligger i ett område som ni är intresserade av. När ni kommer hämtar vi er på flygplatsen och kör er till ert boende och när det är dags för hemresan så kör vi er såklart tillbaka till flygplatsen.

När ni hittat den fastighet ni vill ha och vi tillsammans med säljaren kommit överens om priset är det dags att reservera er fastighet genom att ni betalar er depositionsavgift som enligt Spansk lag alltid är minst 3000 euro. Därför är det viktigt att ni är förberedda ekonomiskt med depositionsavgiften, kortbetalning är det bästa, så att ingen annan kan “hinna före”. I vår folder “Att köpa bostad i Spanien” finns all information som ni behöver för ett tryggt och säkert köp i Spanien.

VI ERBJUDER ER EN TRYGG OCH SÄKER AFFÄR!

Casas & Castles really do take the stress out of buying a property in Spain. Take a look at our special offers below, or for the latest information about fantastic reductions on Spanish property for sale in Villamartin and the surrounding areas of the Costa Blanca in Spain, call 00 34 693 757 458 or email us here.