Juridiska frågor

Det är självklart så att ett bostadsköp i Spanien är ett stort beslut och kräver en noggrann genomgång och övervägande. Av det skälet är det av yttersta vikt att få en professionell juridisk rådgivning så att ni har förstått allting om ert bostadsköp. Vi råder alltid våra kunder att anlita en jurist som talar ditt eget språk. Under ert besök kommer ni att få möjlighet att ställa alla de frågor som ni kan tänkas ha och det direkt till någon av våra juridiska rådgivare och som talar ditt språk. Juristen kommer att säkerställa att bostaden ni köper uppfyller alla juridiska och lagliga krav. De säkerställer också att alla nödvädiga tillstånd och licenser är i ordning och att fastigheten inte är belastad med några krav eller skulder. 

Er jurist finns där för er även efter ert köp och kan ta hand om er spanska fastighetsdeklaration, ni vända er om ni ex vill upprätta testamente eller har andra juridiska frågor.

Efter köpet

Casas & Castles noggrannhet med detaljer tar inte slut när du avslutar din affär hos Notarius Publicus. Vi vet att våra kunder behöver god rådgivning både under köpprocessen men även under tiden efteråt. Så oavsett om ni behööver rådgivning om att upprätta ett testamente eller få veta var det är bäst att köpa möbler, så finns vi alltid till er hjälp.

Denna hjälp och rådgivning är GRATIS. Vi tar inte betalt för några tjänster efter köpet och vi är övertygade om att vi har förtroende från våra kunder att utföra dessa till full belåtenhet.

Vi finns verkligen till er hjälp hela vägen från er första förfrågan, genom hela processen till tillträdet och tiden efter inflyttning.

Andra tjänster

Efter ert tillträde av fastigheten kanske ni vill ha hjälp med nyckelhantering eller tillsyn av fastigheten? Vi kan nu även erbjuda er dessa tjänster.

Nyckelhantering – Vi förvarar era nycklar som en reservuppsättning om ni ex låser er ute eller om något händer med fastigheten när ni inte är på plats.

Tillsyn av fastigheten – Vi tittar till fastigheten var annan vecka eller en gång per månad, utifrån era önskemål. Vi vädrar, spolar igenom vattenlåsen och ser till att allt är ok.